HYTTER TIL LEIGE

Ønsker du å tilbringe tid i Kråko, utan å investere i ei hytte sjølv? Her finn du ei oversikt over nokre av hyttene som er til leige i Kråko. Du kan leige rorbu heilt i sjøkanten, og større fritidsbustader fleire stader i Kråko. Ved kvar hytte som er til leige finn du ein knapp med link for å sjå om hytta er ledig.

 


 

TIL LEIGE:

Moderne hytte med utsikt mot vest

Utleigaren skriv om hytta si:

«Velkommen til en nydelig hytte med gode solforhold og utsikt mot Kobbavik. Like i nærheten er det gode fiskemuligheter fra land og bare 500 meter til nærmeste sandstrand. Det er mulig å leie båt på Fitjar sjø og camping for fiske i nærområdet. Er du glad i å gå tur i fjellet kan du ta turen til Rimsvarden og Tveitafjellet, 380 Moh. Det er også mulig å kjøre opp på fjellet for å oppleve den vakre utsikten over det lille øyparadiset. Område har en rik historie og flere kulturelle opplevelser som Årskog museum og Kongsgården på Fitjar. Kun 30 min med bil til Stord med flere museum, handlegater, golfpark og badeanlegg og et yrende folkeliv på sommeren. Dagsturer innover Hardangerfjorden og Fjordcruise til Bergen og Haugesund anbefales.»

 


 

 

TIL LEIGE:

Fiskestove; eit lite, koseleg sjøhus

Utleigaren skriv om fiskestova si:

«Stedet mitt ligger på Kråko hyttegrend i Fitjar kommune.Perfekt sted for rekreasjon og livsnytelse. Lite krypinn med plass til 2 personer. Fullt kjøkken, bad og de fasiliteter som trengs. Masse flott turterreng. Perfekt base for kajakkturer i et eldorado av små og store øyer. I tillegg er det kort vei til Midtfjellet der det er over 30 km med grusveier midt på fjellet. Perfekt for gåturer og sykkel.» dermed gode solforhold. Kan bestilles for en eller flere uker.»

 


 

 

TIL LEIGE:

Feriehus med god plass

Utleigaren skriv om feriehuset sitt:

«Velkommen til et lyst og moderne feriehus med flott utsikt mot Siggjo i sør og Engesund/Austevoll i nord. Feriehuset er stort med mange sengeplasser og parkering. Ca 300 m til sjøen, Kråkevågen med bade og fiskemuligheter. turmuligheter på land og sjø. Ta gjerne med kajakken og nyt turer til idylliske holmer og skjær. En kort sykkeltur fra huset ligger den hyggelige kafeen PS Bryggekafe. Ferieshuset ligger ca. 10 min med bil fra Fitjar sentrum med matbutikk og andre hyggelige butikker.»

 


 

 

TIL LEIGE:

Romsleg familiehytte med vid utsikt

Utleigaren skriv om familiehytta si:

«Velkommen til en moderne hytte i vakre omgivelser med panoramautsikt mot øylandskapet og Selbjørnsfjorden. Foruten den vakre utsikten, kan man nyte fine turmuligheter i variert terreng, en svømmetur fra badestranden og ikke minst prøve fiskelykken. Historisk sett er Fitjar kjent helt tilbake til bronsealderen og det såkalte «slaget ved Fitjar». For historieinteresserte anbefales en tur i Håkonarparken, der man kan se en statue av Håkon Den Gode (laget av Anne Grimdalen). Ellers er det kort vei fra hytta til Fitjar sentrum med spiseplasser, butikker, idrettsbane og lekeplass. Vil man til et større sted, kan en tur til Stord anbefales. Turen tar bare 20 minutter, og i Stord finnes handlegater, badeanlegg, bowling og Sunnhordaland museum. Med tanker om at «minne gir meining», viser museet blant annet permanente utstillinger om forhistorisk tid, gårdsdrift og jordbruk. Dagsturer til Haugesund og Bergen med alt disse byene har å by på anbefales også.»